Location: București - Sf. Anton Date : 29 November, 2014 Time: 15.00

„O apropiere plină de iubire rodește uneori mai mult decât o mulțime de vorbe frumoase. O atingere plină de iubire, nu una care vrea să aibă, să ia în posesie, căci atunci totul duce spre lăcomie. Fii drăguț cu oamenii, dar nu cu mâini acaparatoare, ci cu o inimă darnică”. Phil Bosmans

Cunoașterea și apropierea reciprocă în caritate (virtutea iubirii) se transformă în posibilitatea de a crește împreună spre binele semenilor noștri imitând marea apropiere și generozitate pe care Dumnezeu ne-a arătat-o mai ales de la nașterea lui Isus Cristos, la Betleem. Ca o pregătire practică și comunitară pentru frumoasa sărbătoare a Crăciunului spre care ne îndreptăm, în parohia noastră va avea loc și în acest an “Atelierul lui Moș Crăciun”.

Copiii și tinerii parohiei sunt invitați să participe la această activitate parohială care va avea loc la sala de cateheză după următorul program:
Sâmbătă, 29 Noiembrie, ora 15.00
Sâmbătă, 6 Decembrie, ora 15.00
Sâmbătă, 13 Decembrie, ora 15.00
Sâmbătă, 20 Decembrie, ora 15.00

Lucrurile confecționate vor fi scoase la vânzare pentru a oferi un dar de Crăciun bolnavilor și bătrânilor din parohia noastră. 

Vă mulțumim de colaborare și vă așteptăm cu mare drag!

Pr. Andrei Ciprian

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.