Location: Biserica Sf. Anton de Padova - Bucuresti Date : 24 Decembrie 2020 Time: 18:00

“Mărire în cer lui Dumnezeu şi pace pe pământ oamenilor de bunăvoinţă” (Luca 2,14)

Sărbătoarea Nașterea Domnului nostru Isus Cristos - Crăciunul 2020:

Joi, 24 Decembrie, Ajunul Crăciunului:

- Sfânta Liturghie din Noaptea de Crăciun la orele 18:00. 

- De la orele 17:00 puteti participa la Sf. Rozariu, iar de la 17:45 corul parohiei condus de dl organist Gabriel PETRESCU va prezenta un scurt program de colinde.

- Pentru respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemie la Sf. Liturghii, dacă este necesar, vă rugăm să folosiți și Capela de la subsolul Bisericii (intrarea se poate face pe ușa laterală din stânga Bisericii sau direct din Biserică pe ușa de la statuia Maicii Domnului). De asemenea, dacă e necesar se poate folosi și sala de cateheză. În ambele locații vom asigura trasmisie audio-video.

- Pentru Sf. spovadă cu cel putin o oră înainte de Sf. Liturghie doi preoți vor fi la dispoziția Dvs la scaunele de spovadă.

Vineri, 25 Decembrie, Naşterea Domnului - Crăciunul: 

- Sfintele Liturghii la orele 10:30 şi 18:00. 

- De la orele 9:45 puteți participa la Sf. Rozariu, iar la 10:30 va incepe Sf. Liurghie solemnă de Crăciun. După Sf. Liturghie va urma un scurt program artistic susținut de corul parohie condus de dl organist Gabriel PETRESCU si Ansamblul de copii și tineret "Antonian" - Dna maestru coregraf Roxana SAMOILĂ. La sfârșit va veni și Moș Crăciun pentru a împărți daruri copiilor.

- Pentru Spovada cu cel putin o ora înainte de Sf. Liturghie doi preoți vor fi la dsipoziția dvs la scaunele de spovadă.

SÂMBĂTĂ, 26 Decembrie, A doua zi de Crăciun:
Sf. Ştefan, primul martir: Sfintele Liturghii la orele 10:30 şi 18:00

DUMINICĂ, 27 Decembrie, SF. FAMILIE: ISUS, MARIA ȘI IOSIF
Sf. Liturghii la orele 10:30 şi 18:00

JOI, 31 Decembrie 2020 la orele 10:30 Sf. Liturghie cu Te Deum

- La cumpăna dintre ani vă invităm să ne rugăm împreună în fața lui Isus din Preasfântul Sacrament al altarului online. Vom face transmisiune live din Biserica noastră Sf. Anton de Padova, mulțumind bunul Dumnezeu pentru tot ajutorul și toate harurile primite și vom invoca belșugul milostivirii divine pentru noul an 2021. 

La multi ani tuturor cu belsug de haruri, pace, lumină, sanatate si roade spirituale pentru a crește în speranța, credință și iubire!

Vineri, 1 Ianuarie 2021, Sf. Fec. Maria, Născătoare de Dumnezeu: Sf. Liturghii la orele 10:30 şi 18:00

Crăciun binecuvântat & La Mulţi Ani 2021!

N.B: Pentru respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemie la Sf. Liturghii, dacă este necesar, vă rugăm să folosiți și Capela de la subsolul Bisericii (intrarea se poate face pe ușa laterală din stânga Bisericii sau direct din Biserică pe ușa de la statuia Maicii Domnului). De asemenea, ori de câte ori e necesar se poate folosi și sala de cateheză. Mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Pr. paroh Ciprian ANDREI

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Comments are closed.