Duminică, 6 Iunie 2021, un grup de 24 copii din Parohia Sf. Anton de Padova – Colentina, l-au primit pentru prima oară pe Isus din Sfânta Împărtășanie în inimile lor.

Sf. Liturghie a început printr-o frumoasă procesiune prin curtea Bisericii până la Sf. Altar. Glasurile copiilor și participarea lor activă la Sf. Liturghie au făcut ca această celebrarea euharistică duminicală să fie o mare sărbătoare pentru întreaga comunitate. Cântările, lecturile și rugăciunile pe care le-au înălțat copiii au exprimat emoția, nevinovăția și bucuria credinței lor în Domnul. Bucuria cea mai intensă pe care au trăit-o a fost însăși Euharistia, primirea Trupului și Sângelui Domnului nostru Isus Cristos, care a făcut ca sărbătoarea pentru care s-au pregătit îndelung să fie cu adevărat una împlinită. După acest moment de har și ca recunoștință mai mulți copii au recitat cinci imnuri euharistice și cu toții au cântat la final "Cu Isus sunt fericit!"

După Sf. Liturghie, copii au luat parte la o agapă frățească și au primit mai multe cadouri.

Mulțumim frumos tuturor celor care au contribuit și s-au implicat în diverse moduri pentru buna reușită a acestei sărbători. Domnul să vă binecuvânteze și să vă copleșească cu nenumărate haruri!

Lăudat să fie Isus Cristos!
pr. paroh Ciprian ANDREI

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton – Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro